Puré de patates amb all i parmesà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla les patates a daus.
Cuina fins que estiguin tendres, en aigua amb sal.
Escorre bé.
Passa les patates pel passapuré o aixafa amb la matxucadora de patates.
Escalfa la llet en la mateixa paella.
Aboca les patates.
Barreja tot amb una espàtula fins a obtenir un puré suau.
Si el puré de patates és massa dur, afegeix una mica més de llet.
Ratlla el formatge parmesà i agrega a la barreja.
Assaona el puré de patates amb sal, pebre i nou moscada.
Talla els alls a rodanxes.
Fon la mantega en una cassola petita.
Afegeix l'all i cou fins que tingui un bonic color daurat.
Separa les fulles de l'orenga de les tiges.
Serveix el puré de patates, ruixa per sobre la mantega d'all i decora amb les fulles d'orenga, serveix immediatament.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se