Puré de patates amb all i parmesà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 kg de patates farinoses
  • Sal i pebre
  • 2 dl de llet
  • 100 g de formatge parmesà en un tros
  • Nou moscada
  • 3 grans d'all
  • 50 grams de mantega
  • 4 branquetes d'orenga

4 racions

Elaboració

Talla les patates a daus.
Cuina fins que estiguin tendres, en aigua amb sal.
Escorre bé.
Passa les patates pel passapuré o aixafa amb la matxucadora de patates.
Escalfa la llet en la mateixa paella.
Aboca les patates.
Barreja tot amb una espàtula fins a obtenir un puré suau.
Si el puré de patates és massa dur, afegeix una mica més de llet.
Ratlla el formatge parmesà i agrega a la barreja.
Assaona el puré de patates amb sal, pebre i nou moscada.
Talla els alls a rodanxes.
Fon la mantega en una cassola petita.
Afegeix l'all i cou fins que tingui un bonic color daurat.
Separa les fulles de l'orenga de les tiges.
Serveix el puré de patates, ruixa per sobre la mantega d'all i decora amb les fulles d'orenga, serveix immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1994 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: