Cassola de patates amb bolets

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Fon la mantega en una cassola.
Pela les cebes i talla a daus molt petits, salteja amb la mantega.
Pela les patates i talla a daus petits, afegeix els cubs de patata i salteja tot junt.
Agrega un poc de brou de verdures i deixa coure a foc lent, remenant de tant en tant.
Afegeix l'all i condimenta amb sal, pebre i nou moscada.
Deixa bullir a foc lent, abocant una mica de brou quan sigui necessari, fins que les patates estiguin cuites.
Agrega la meitat de formatge parmesà i assaboreix amb el vi.
Neteja els fongs i talla a llesques, salta'ls en la mantega.
Presenta els bolets amb el risotto de patates en els plats, empolvora amb la resta de formatge i serveix adornat amb farigola.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se