Cassola de patates amb bolets

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 60 grams de mantega
  • 2 cebes petites
  • 1 kg de patates
  • 600 ml de verdures calent
  • 2 grans d'all picats
  • 100 g de formatge parmesà ratllat fresc
  • Nou moscada, acabada de moldre
  • Sal i pebre
  • Vi blanc al gust
  • 6 bolets frescos
  • 1 cullerada de mantega
  • 2 branquetes de farigola

4 racions

Elaboració

Fon la mantega en una cassola.
Pela les cebes i talla a daus molt petits, salteja amb la mantega.
Pela les patates i talla a daus petits, afegeix els cubs de patata i salteja tot junt.
Agrega un poc de brou de verdures i deixa coure a foc lent, remenant de tant en tant.
Afegeix l'all i condimenta amb sal, pebre i nou moscada.
Deixa bullir a foc lent, abocant una mica de brou quan sigui necessari, fins que les patates estiguin cuites.
Agrega la meitat de formatge parmesà i assaboreix amb el vi.
Neteja els fongs i talla a llesques, salta'ls en la mantega.
Presenta els bolets amb el risotto de patates en els plats, empolvora amb la resta de formatge i serveix adornat amb farigola.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1916 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: