Pesto de créixens

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Renta els créixens i talla en trossos grans.
Ratlla ben fi, el formatge parmesà.
Pica els tomàquets secs ben fins.
Torre les avellanes en una paella sense greix, i seguidament tritura no gaire fines.
Col·loca les avellanes torrades amb els creixents, el formatge parmesà, els tomàquets secs, l'oli d'oliva i el suc de llimona en un vas per poder batre.
Tritura tots els ingredients fins a obtenir un pesto ben fi, i finalment assaona amb sal i pebre i unes escates de xili.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se