Pesto de créixens

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 manat (aproximadament 100 g) de créixens
  • 30 g de formatge parmesà
  • 3 tomàquets secs
  • 2 cullerades d'avellanes
  • 50 ml d'oli d'oliva
  • 1 culleradeta de suc de llimona
  • Sal, pebre
  • Escates de Xili

1 racions

Elaboració

Renta els créixens i talla en trossos grans.
Ratlla ben fi, el formatge parmesà.
Pica els tomàquets secs ben fins.
Torre les avellanes en una paella sense greix, i seguidament tritura no gaire fines.
Col·loca les avellanes torrades amb els creixents, el formatge parmesà, els tomàquets secs, l'oli d'oliva i el suc de llimona en un vas per poder batre.
Tritura tots els ingredients fins a obtenir un pesto ben fi, i finalment assaona amb sal i pebre i unes escates de xili.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2444 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: