Pesto de créixens

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 manat (aproximadament 100 g) de créixens
  • 30 g de formatge parmesà
  • 3 tomàquets secs
  • 2 cullerades d'avellanes
  • 50 ml d'oli d'oliva
  • 1 culleradeta de suc de llimona
  • Sal, pebre
  • Escates de Xili

1 racions

Elaboració

Renta els créixens i talla en trossos grans.
Ratlla ben fi, el formatge parmesà.
Pica els tomàquets secs ben fins.
Torre les avellanes en una paella sense greix, i seguidament tritura no gaire fines.
Col·loca les avellanes torrades amb els creixents, el formatge parmesà, els tomàquets secs, l'oli d'oliva i el suc de llimona en un vas per poder batre.
Tritura tots els ingredients fins a obtenir un pesto ben fi, i finalment assaona amb sal i pebre i unes escates de xili.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2750 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: