Pesto de créixens
Categoria:
Salses
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 manat (aproximadament 100 g) de créixens
- 30 g de formatge parmesà
- 3 tomàquets secs
- 2 cullerades d'avellanes
- 50 ml d'oli d'oliva
- 1 culleradeta de suc de llimona
- Sal, pebre
- Escates de Xili
1 racions
Elaboració
Renta els créixens i talla en trossos grans.
Ratlla ben fi, el formatge parmesà.
Pica els tomàquets secs ben fins.
Torre les avellanes en una paella sense greix, i seguidament tritura no gaire fines.
Col·loca les avellanes torrades amb els creixents, el formatge parmesà, els tomàquets secs, l'oli d'oliva i el suc de llimona en un vas per poder batre.
Tritura tots els ingredients fins a obtenir un pesto ben fi, i finalment assaona amb sal i pebre i unes escates de xili.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2444 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.