Pollastre al vi blanc amb bolets

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

El dia abans, renta el pollastre, asseca i col·loca els trossos en un bol.
Reserva una mica de farigola.
Prepara un adob, amb la farigola resta'n, les llavors de fonoll, la meitat de l'oli, i els alls premsats.
Barreja bé i aboca l'adob sobre els trossos de pollastre, cobreix i refrigera durant la nit.
L'endemà, talla les escalunyes a rodanxes, l'api i les pastanagues en cubs petits, i els porros a tires.
Talla els bolets en meitats o quarts, segons la mida.
Escalfa la resta de l'oli en una cassola gran.
Elimina l'adob dels trossos de pollastre i deixa'l de banda.
Fregeix per tandes, els trossos de pollastre durant uns 5 minuts per tots els cantons, treu els trossos i en la mateixa pella salteja breument, les escalunyes, l'api i les pastanagues, agrega la mantega i quan es fongui, afegeix la farina, i barreja bé.
Aboca el vi i el brou, cuina una mica i agrega els trossos de pollastre reservats i l'adob, tapa i cuina a foc lent durant uns 50 minuts.
20 minuts abans de la final de la cocció, afegeix els porros i els bolets i cou a foc lent sense tapa, fins que estigui fet.
Barreja-hi la crema, remena bé i assaona amb sal i pebre al gust.
Serveix el pollastre amb la salsa i adorna amb la farigola reservada.
Com acompanyament pots servir, pa al gust d'all.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se