Crema catalana de xocolata negra cremada
Categoria:
Tipus de plat: Crema
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 L de llet desnatada
- 3 cullerades de postre de midó
- 9 cullerades de postre de sucre
- 2 rovells d'ou
- 1 pell de llimona
- 1/2 tubet de canyella
- 3 preses (porcions) de xocolata negra Valor de 70%
Elaboració
En una cassola es posen els 2 rovells d'ou, la sucre i el midó i es va remenant i s'hi va afegint el mig litre de llet sense deixar de remenar. Quan està tot ben barrejat es posa al foc i s'hi afegeix un trosset de pell de llimona i 1/2 tubet de canyella. Es segueix remenant. Quan ja casi està cuit s'hi posa la xocolata a trossets i es remena fins que està desfeta. Es deixa que bulli una mica i es treu del foc i es tira en un bol.
Es deixa refredar i s'hi tira per damunt sucre i es crema.
Es posa a la nevera i es menja fresquet.
Notes
Es pot acompanyar amb galetes o neules, o per si sol ja és bo.
Comparteix aquesta recepta: