Crema catalana de xocolata negra cremada

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola es posen els 2 rovells d'ou, la sucre i el midó i es va remenant i s'hi va afegint el mig litre de llet sense deixar de remenar. Quan està tot ben barrejat es posa al foc i s'hi afegeix un trosset de pell de llimona i 1/2 tubet de canyella. Es segueix remenant. Quan ja casi està cuit s'hi posa la xocolata a trossets i es remena fins que està desfeta. Es deixa que bulli una mica i es treu del foc i es tira en un bol.
Es deixa refredar i s'hi tira per damunt sucre i es crema.
Es posa a la nevera i es menja fresquet.

45min

Notes

Es pot acompanyar amb galetes o neules, o per si sol ja és bo.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se