Conill al forn
Categoria:
Recepta per forn
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 grans d'all
- 1 kg de conill, en trossos
- 8 cullerades d'oli d'oliva
- Sal i pebre
- 1 got de vi blanc sec
- 200 grams d'olives verdes, farcides amb pebrot
- ½ manat de julivert
Elaboració
Preescalfa el forn a 250 graus.
Talla l'all a rodanxes.
Barreja el conill, l'oli i l'all.
Assaona amb sal i pebre. Posa en una safata per rostir i cuina uns 10 minuts en el forn.
Ruixa amb un got fe vi blan sec
Talla les olives a la meitat i les afegeixes.
Acaba de cuinar el conill al forn durant uns 30 minuts.
De tant en tant ruixa amb el suc de la safata.
Arrenca les fulles de julivert de les tiges i escampa pel damunt del conill i serveix de seguida.
Acompanya amb una bona amanida i pa de bagueta, per mulla en la salsa.
Comparteix aquesta recepta: