Conill al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 8 grans d'all
  • 1 kg de conill, en trossos
  • 8 cullerades d'oli d'oliva
  • Sal i pebre
  • 1 got de vi blanc sec
  • 200 grams d'olives verdes, farcides amb pebrot
  • ½ manat de julivert

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 250 graus.
Talla l'all a rodanxes.
Barreja el conill, l'oli i l'all.
Assaona amb sal i pebre. Posa en una safata per rostir i cuina uns 10 minuts en el forn.
Ruixa amb un got fe vi blan sec
Talla les olives a la meitat i les afegeixes.
Acaba de cuinar el conill al forn durant uns 30 minuts.
De tant en tant ruixa amb el suc de la safata.
Arrenca les fulles de julivert de les tiges i escampa pel damunt del conill i serveix de seguida.
Acompanya amb una bona amanida i pa de bagueta, per mulla en la salsa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1958 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: