Mandonguilles de cigrons amb albercocs secs

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posa els cigrons en remull durant unes 12 hores, en aigua freda. Escorre i cuina els cigrons en abundant aigua, durant uns 50 minuts o fins que estiguin al dente.
Escorre i reserva.
Talla el porro finament i ofega en l'oli d'oliva.
Agrega els cigrons ben escorreguts i fregeix, retira del foc i deixa refredar una mica.
Afegeix l'ou i tritura amb la batedora de mà, retira les llavors del bitxo i pica a trossets fins, barreja amb la massa de cigrons.
Talla els albercocs a trossos petits, i amb els pistatxos i les molles de pa, barreja a la massa.
Assaona amb el comí, la sal i el pebre i amb la massa forma boles de la mida d'una castanya.
Fregeix a una temperatura d'aproximadament 160 graus o fins que prenguin un color ben torrejat.
Es poden servir calentes o fredes.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se