Mandonguilles de cigrons amb albercocs secs

Ingredients

  • 120 grams de cigrons secs
  • 80 grams de porro
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 ou
  • ½ xili
  • 40 grams d'albercocs assecats
  • 25 grams de pistatxos picats
  • 40 grams de pa ratllat
  • 4 pessics de comí mòlt
  • Sal
  • Pebre i
  • Oli per fregir

4 racions

Elaboració

Posa els cigrons en remull durant unes 12 hores, en aigua freda. Escorre i cuina els cigrons en abundant aigua, durant uns 50 minuts o fins que estiguin al dente.
Escorre i reserva.
Talla el porro finament i ofega en l'oli d'oliva.
Agrega els cigrons ben escorreguts i fregeix, retira del foc i deixa refredar una mica.
Afegeix l'ou i tritura amb la batedora de mà, retira les llavors del bitxo i pica a trossets fins, barreja amb la massa de cigrons.
Talla els albercocs a trossos petits, i amb els pistatxos i les molles de pa, barreja a la massa.
Assaona amb el comí, la sal i el pebre i amb la massa forma boles de la mida d'una castanya.
Fregeix a una temperatura d'aproximadament 160 graus o fins que prenguin un color ben torrejat.
Es poden servir calentes o fredes.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1620 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: