Mandonguilles de cigrons amb albercocs secs
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 120 grams de cigrons secs
- 80 grams de porro
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 1 ou
- ½ xili
- 40 grams d'albercocs assecats
- 25 grams de pistatxos picats
- 40 grams de pa ratllat
- 4 pessics de comí mòlt
- Sal
- Pebre i
- Oli per fregir
4 racions
Elaboració
Posa els cigrons en remull durant unes 12 hores, en aigua freda. Escorre i cuina els cigrons en abundant aigua, durant uns 50 minuts o fins que estiguin al dente.
Escorre i reserva.
Talla el porro finament i ofega en l'oli d'oliva.
Agrega els cigrons ben escorreguts i fregeix, retira del foc i deixa refredar una mica.
Afegeix l'ou i tritura amb la batedora de mà, retira les llavors del bitxo i pica a trossets fins, barreja amb la massa de cigrons.
Talla els albercocs a trossos petits, i amb els pistatxos i les molles de pa, barreja a la massa.
Assaona amb el comí, la sal i el pebre i amb la massa forma boles de la mida d'una castanya.
Fregeix a una temperatura d'aproximadament 160 graus o fins que prenguin un color ben torrejat.
Es poden servir calentes o fredes.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1968 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.