Filets Russos amb rave picant

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela i pica finament les escalunyes i els alls.
Escalfa una mica d'oli en una paella i ofega l'escalunya i els alls.
Posa la carn picada en un bol i agrega l'all i l'escalunya fregida, l'ou, el julivert i el rave picant, barreja bé i condimenta, vigorosament al gust, amb la sal i el pebre.
Amb la massa forma i aplana, filets Russos, més o menys de la mateixa mida, i fregeix en una paella amb oli.
Els filets Russos han de tenir una bonica escorça.
Serveix amb patates fregides i una petita amanida, per un lleuger dinar.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se