Filets Russos amb rave picant

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 escalunyes
  • 2 dents d'all
  • Oli
  • ½ kg de carn mòlta magra
  • 1 ou
  • ½ manat de julivert
  • 2 cullerades de rave picant
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Pela i pica finament les escalunyes i els alls.
Escalfa una mica d'oli en una paella i ofega l'escalunya i els alls.
Posa la carn picada en un bol i agrega l'all i l'escalunya fregida, l'ou, el julivert i el rave picant, barreja bé i condimenta, vigorosament al gust, amb la sal i el pebre.
Amb la massa forma i aplana, filets Russos, més o menys de la mateixa mida, i fregeix en una paella amb oli.
Els filets Russos han de tenir una bonica escorça.
Serveix amb patates fregides i una petita amanida, per un lleuger dinar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1089 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: