Dolç de cruixent amb crema de llimona i mango

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Cruixent:

Mango marinat:

Crema:

Per servir:

2 racions

Elaboració

Cruixent:

Barreja la farina i tots els ingredients fins i incloent la pell de llimona en un bol, afegeix la mantega, frega amb els dits per obtenir una massa grumollosa.
Posa el cruixent en una safata folrada amb paper d'enfornar.
Enforna uns 10 minuts, enmig del forn preescalfat a 180 graus, i reserva.

Mango marinat:

Bull el sucre, l'aigua, el gingebre i llimona en una cassola, uns 10 minuts.
Deixa en fusionar i aboca a través d'un tamís.
Afegeix el mango tallat a cuadrets i el suc de llimona i deixa en fusionar, aproximadament uns 10 min.

Crema:

Barreja la crema fresca amb la melmelada de llimona i agrega la crema de llet, barreja bé.

Serveix:

Posa la meitat de la crema en els gots, a sobre, el marinat de mango, i al damunt la crema restant, decora amb el cruixent reservat i unes fulles de melissa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se