Caldereta de peix sense patates

Categoria:
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

Per a la picada:

2 racions

Elaboració

En una cassola amb oli d'oliva, sofregim tots els ingredients de la picada durant 2-3 minuts fins que es daurin. Els passem a un morter, i ho piquem fins a obtenir una pasta. Ho reservem. En l'oli utilitzat per fer aquest sofregit, hi afegim la ceba tallada fina, quan comenci a daurar-se , hi afegim els tomàquets pelats i també tallats fins. Ho deixem sofregir uns 3-4 minuts. A aquest sofregit, hi afegim el brou de peix. Remenem i hi afegim la picada que hem reservat al morter, afegim a la picada una mica de brou per treballar-la una mica més i la incorporem a la cassola. A continuació, hi afegim el peix (els quatre penegals,nets de vísceres i escates) i el calamar a rodanxes amb les potes. Quan estiguin gairebé a punt, uns 20 minuts , hi afegim les gambes, deixem coure uns 5 minuts més. Finalment, hi posem els musclos i les cloïsses (prèviament nets i les cloïsses sense sorra). Deixem coure uns 2 minuts més . Comprovem el punt de sal. Deixem reposar i ho servim bé en la mateixa cassola o en plats individuals.

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se