Conill estofat

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Cassola de fang

Elaboració

Si voleu que el conill sigui tendre, deixar amb remull amb 50 gr de sal i aigua embotellada durant 1h.
Rentem be el conill i l'assequem be amb paper de cuina.
Agafem una cassola de fang i afegim l'oli, salpebrem lo conill, i el fregim fins que quedi daurat.
Afegim la ceba amb juliana, els alls amb un cop al mig sencers, lo llorer, el ruminí, el brandi.... i deixem que s'ha vapori l'alcohol.
Afegim l'aigua amb la pastilla de caldo deixem que bulli 20 minuts.
Passem per la paella els ceps.
Pelem les patates i les fem a daus, les afegim a la cassola juntament amb els ceps, fins que la patata estigui cuita.
Llest per servir.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se