Sopa de llenties vermelles amb coco

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela i pica finament la ceba i l'all.
Talla longitudinalment el xili, treu les llavors i pica petit.
Escalfa l'oli en una olla, fregeix, l'all, la ceba i el Xili.
Desglaça amb el brou de verdures i la llet de coco, agrega les llenties i el tomàquet.
Porta a ebullició i afegeix les espècies, cuini a foc lent durant uns 25 minuts.
Finalment, assaona la sopa amb sal, pebre i una mica de suc de llimona.
Serveix amb fulles de coriandre picades.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se