Postre de meló fresc

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla el meló a la meitat, treu les llavors, amb una cullera parisenca fes 12 boles.
Punxa a cada broqueta 3 boles de meló, separades amb una fulleta de melissa i reserva a la nevera.
Amb una cullera, treu la resta de polpa del meló, i tritura junt amb el vi de Porto, el suc de llimona, la mel i la sal.
Reserva aproximadament unes 2 hores a la nevera.
Al moment de servir agita bé la barreja de polpa de meló i distribueix en els gots.
Col·loca a cada got una broqueta reservada, assaona amb un poc de pebre i decora amb unes fulles de melissa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se