Postre de meló fresc

Ingredients

  • 1 meló Charentais (aproximadament 900 grams)
  • 4 broquetes de fusta curts
  • 3 cullerades de vi de porto blanc
  • 2 culleradetes de suc de llimona
  • 1 cullerada de mel líquida
  • 1 mica de sal
  • Una mica de pebre
  • Unes fulles de melissa

4 racions

Elaboració

Talla el meló a la meitat, treu les llavors, amb una cullera parisenca fes 12 boles.
Punxa a cada broqueta 3 boles de meló, separades amb una fulleta de melissa i reserva a la nevera.
Amb una cullera, treu la resta de polpa del meló, i tritura junt amb el vi de Porto, el suc de llimona, la mel i la sal.
Reserva aproximadament unes 2 hores a la nevera.
Al moment de servir agita bé la barreja de polpa de meló i distribueix en els gots.
Col·loca a cada got una broqueta reservada, assaona amb un poc de pebre i decora amb unes fulles de melissa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3024 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: