Camembert al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per enfornar:

Per servir:

4 racions

Elaboració

Barreja l'oli o la mantega, l'all i el romaní, i reparteix en les meitats de pa.
Posa el pa i el formatge Camembert, en una safata folrada amb paper d'enfornar.

Per enfornar:

Preescalfa el forn a 220 graus i cuina al mig del forn aproximadament uns 8 minuts o fins que el formatge es fongui, passat aquest tem talla el pa transversalment en trossos, i assaona amb sal i pebre.

Per servir:

Distribueix un rajolí de mel d'acàcia sobre el formatge camembert, i serveix junt amb el pernil serrà.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se