Camembert al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 formatge Camembert
  • 2 grans d'all, picats ben petit
  • 1 cullerada de romaní, finament picat
  • Oli o mantega
  • 1 barra de pa 300 g

Per enfornar:

  • Petita flor de sal
  • Pebre

Per servir:

  • 2 cullerades de mel d'acàcia líquida
  • 60 grams de pernil serrà

4 racions

Elaboració

Barreja l'oli o la mantega, l'all i el romaní, i reparteix en les meitats de pa.
Posa el pa i el formatge Camembert, en una safata folrada amb paper d'enfornar.

Per enfornar:

Preescalfa el forn a 220 graus i cuina al mig del forn aproximadament uns 8 minuts o fins que el formatge es fongui, passat aquest tem talla el pa transversalment en trossos, i assaona amb sal i pebre.

Per servir:

Distribueix un rajolí de mel d'acàcia sobre el formatge camembert, i serveix junt amb el pernil serrà.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2831 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: