Pastís de carn cobert

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Farcit:

Massa:

8 racions

Elaboració

Farcit:

Barreja en un bol, la carn picada i tots els ingredients, i assaona amb sal i pebre.

Massa:

Barreja la farina, la sal i el llevat en un recipient, afegeix la mantega, i frega amb els dits la massa fins que es formin engrunes. Agrega en forma rapida, la barreja de llet i aigua per formar una massa suau, pasta breument.

Forma:

Estira 2/3 de la massa sobre d'una mica de farina fins a obtenir una rodona de 34 cm de diàmetre, i col·loca sobre el motllo preparat, reparteix el farciment per sobre, doblega cap a l'interior els cantons i pinzella amb clara batuda.
Estira la massa restant per la tapa, en una mica de farina fins a obtenir una rodona d'uns 30 cm.
Retalla la massa per donar-li forma rodona, i posa al damunt, cobrint el farciment, prem lleugerament la vora i pinta tota la superfície amb el rovell d'ou.
Estira els retalls de massa sobrants sobre farina i talla a tires fines, amb les que pots adornar, al teu gust, la superfície del pastís, pinzella amb la resta d'ou.
Punxa la tapa, amb una forquilla, diverses vegades.
Preescalfa el forn a 200 graus i enforma el pastís durant uns 35 minuts a la part baixa del forn.
Retira del forn i serveis de seguida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se