Truita de carbassó

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

3 racions

Elaboració

Rentem bé i tallem el carbassó, sense pelar, a quadrets petits. A continuació, piquem l'all i el julivert, tot i que cal destacar que si no us agrada el gust d'algun d'aquests o tots dos condiments, pots prescindir-ne. Ho tirem tot en una paella antiadherent, amb una cullerada d'oli, i deixem coure uns 15 o 20 minuts fins que el carbassó estigui tou. Batem els ous i hi afegim el carbassó prèviament escorregut. Hi posem una mica de sal i deixem que reposi la barreja. Bolquem la barreja en una paella antiadherent amb unes gotes d'oli ben calent. Deixem que l'ou es vagi quallant. Ens ajudem d'una espàtula o cullera de fusta per donar-li forma a la truita. Passats uns minuts, amb l'ajuda d'una tapa o un plat, li donem la volta a la truita perquè es dauri pels dos costats; repeteix aquest pas les vegades que consideris necessari perquè quedi ben cuinada. Ja es pot servir.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se