Truita de carbassó

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Carbassó gran
  • 6 Ous de pagès
  • All i julivert (opcional)
  • Oli d'oliva
  • Sal

3 racions

Elaboració

Rentem bé i tallem el carbassó, sense pelar, a quadrets petits. A continuació, piquem l'all i el julivert, tot i que cal destacar que si no us agrada el gust d'algun d'aquests o tots dos condiments, pots prescindir-ne. Ho tirem tot en una paella antiadherent, amb una cullerada d'oli, i deixem coure uns 15 o 20 minuts fins que el carbassó estigui tou. Batem els ous i hi afegim el carbassó prèviament escorregut. Hi posem una mica de sal i deixem que reposi la barreja. Bolquem la barreja en una paella antiadherent amb unes gotes d'oli ben calent. Deixem que l'ou es vagi quallant. Ens ajudem d'una espàtula o cullera de fusta per donar-li forma a la truita. Passats uns minuts, amb l'ajuda d'una tapa o un plat, li donem la volta a la truita perquè es dauri pels dos costats; repeteix aquest pas les vegades que consideris necessari perquè quedi ben cuinada. Ja es pot servir.

30min


Recepta de cuina de Truita de carbassó

En el plat per degustar-la.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

10117 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: