Flam salat d'absenta amb gambes

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Flams:

Decoració:

4 racions

Elaboració

Flams:

Preescalfa el forn a 150 graus.
Pels flams, bat la llet, la nata i els ous fins a obtenir una crema homogènia.
Condimenta amb sal, nou moscada i l'absenta.
Aboca en els motlles.
Posa els motlles en una font per forn, agrega aigua calenta fins a cobrir ¾ de les formes i forneja en el forn preescalfat durant uns 45 minuts.
Es cuinen fins que quan punxis la massa, amb un ganivet, surti net.
Deixa refredar per complet en els motlles.

Decoració:

Abans de servir, posa una gamba pelada en un pinxo de fusta, fregeix en oli a foc mitjà durant 2 a 3 minuts, assaona amb sal i perfuma amb l'absenta, reserva i deixa refredar.
Talla finament el fonoll i les fulles i perfuma amb l'oli de nous o avellanes.
Distribueix l'amanida de fonoll per sobre dels flams i al damunt el pinxo de gamba.
Serveix en els mateixos, motlles.

Notes

Es un plat per entrada


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se