Gaspatxo amb carabassó i ou

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela els carabassons i talla'ls per la meitat longitudinalment, a continuació, treu les llavors amb una cullera parisenca, i talla en fines mitges anelles.
Sala i deixa en un colador, perquè eliminin la seva aigua, durant aproximadament mitja hora.
Posa les llesques de pa a remulla en el vinagre.
Esprem el carabassó de la seva aigua i tritura en una liquadora amb una gran cullerada d'alfàbrega, 150 grams d'aigua, el pebrot tallat en petits trossos, 30 grams de rodanxes de ceba, 40 grams d'oli i el pa espremut.
Mentre tritures, afegeix 100 grams addicionals d'aigua, de manera que obtinguis una salsa suau i homogènia, corregeix de sal si és necessari.
Ratlla els ous cuits.
Distribueix el gaspatxo en 4 tasses, i decora amb l'ou ratllat i rodanxes de tomàquet.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se