Patates farcides amb cansalada

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Patates:

Salsa:

4 racions

Elaboració

Patates:

Renta bé les patates.
Cuina amb el comí i sal.
Escorre les patates, pela i tallar per la meitat longitudinalment. Amb una cullera parisenca buida amb cura les meitats de patata i deixa de banda.
Esbandeix el cibulet, asseca i talla en cèrcols ben fins.
Talla el formatge Gouda en cubs petits.
Reserva 1 cullerada de cibulet picat per adornar.
Barreja el formatge amb el cibulet i assaona amb sal i pebre.
Preescalfa el forn a 200 graus.
Omple cada meitat de patata amb la barreja de formatge i col·loca a sobre cada meitat una altra meitat, després embolica les patates, amb un tall de cansalada i posa en una safata per enfornar.
Fon la mantega i pinzella les patates.
Enforna les patates i cou uns 15 minuts.
Retira del forn i col·loca en un plat.
Abans de servir escampa, pel damunt la resta de cibulet

Salsa:

Barreja 100 grams de crema agra amb 300 grams de iogurt natural.
Prem 2 grans d'all i pica finament l'escalunya, agrega al iogurt i assaona amb sal i pebre, serveix amb les patates.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se