Patates farcides amb cansalada

Ingredients

Patates:

  • 12 patates mitjanes que no siguin farinoses.
  • Sal
  • 1 culleradeta de comí
  • 2 manats de cibulet
  • 180 grams de formatge Gouda
  • Pebre
  • 12 llesques de cansalada magra
  • 10 grams de mantega.

Salsa:

  • 100 grams de crema agra
  • 300 grams de iogurt
  • 2 grans d'all
  • 1 escalunya
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Patates:

Renta bé les patates.
Cuina amb el comí i sal.
Escorre les patates, pela i tallar per la meitat longitudinalment. Amb una cullera parisenca buida amb cura les meitats de patata i deixa de banda.
Esbandeix el cibulet, asseca i talla en cèrcols ben fins.
Talla el formatge Gouda en cubs petits.
Reserva 1 cullerada de cibulet picat per adornar.
Barreja el formatge amb el cibulet i assaona amb sal i pebre.
Preescalfa el forn a 200 graus.
Omple cada meitat de patata amb la barreja de formatge i col·loca a sobre cada meitat una altra meitat, després embolica les patates, amb un tall de cansalada i posa en una safata per enfornar.
Fon la mantega i pinzella les patates.
Enforna les patates i cou uns 15 minuts.
Retira del forn i col·loca en un plat.
Abans de servir escampa, pel damunt la resta de cibulet

Salsa:

Barreja 100 grams de crema agra amb 300 grams de iogurt natural.
Prem 2 grans d'all i pica finament l'escalunya, agrega al iogurt i assaona amb sal i pebre, serveix amb les patates.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1562 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: