Perquè la ceba crua no piqui

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Trossegem la ceba com més ens agradi per a la recepta o Amanida, i empolvorem per sobre de la ceba una cullerada de sucre blanc.
Remenem i ho deixem reposant 10 minuts.
Mentre podem anar fent la resta de la nostra amanida.
Transcorreguts aquests 10 minuts, introduïm la ceba en un escorredor ampli i esbaldim sota l'aigua de l'aixeta, i deixem escórrer.
Un cop ben escorreguda podem utilitzar aquesta ceba en qualsevol elaboració d'amanida o similars que requereixin la ceba crua sense que hagi de ser la protagonista per la seva presència a la recepta i gaudir-ne juntament amb la resta de la recepta.
El gust dolç del sucre no s'apreciarà en la ceba després d'haver-la esbandit amb aigua abundant.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se