Perquè la ceba crua no piqui
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Ceba, i 1 cullerada de sucre blanc.
1 racions
Elaboració
Trossegem la ceba com més ens agradi per a la recepta o Amanida, i empolvorem per sobre de la ceba una cullerada de sucre blanc.
Remenem i ho deixem reposant 10 minuts.
Mentre podem anar fent la resta de la nostra amanida.
Transcorreguts aquests 10 minuts, introduïm la ceba en un escorredor ampli i esbaldim sota l'aigua de l'aixeta, i deixem escórrer.
Un cop ben escorreguda podem utilitzar aquesta ceba en qualsevol elaboració d'amanida o similars que requereixin la ceba crua sense que hagi de ser la protagonista per la seva presència a la recepta i gaudir-ne juntament amb la resta de la recepta.
El gust dolç del sucre no s'apreciarà en la ceba després d'haver-la esbandit amb aigua abundant.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5023 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.