Fideus fregits amb pollastre

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cou la pasta durant uns 5 minuts fins que estigui al dente en aigua amb sal.
Refreda amb aigua freda, escórrer i esbandeix.
Pica les cebes fines.
Talla els pebrots en meitats, treu les llavors i talla en trossos de mida de mos.
Escalfa l'oli en una paella gran o en un wok.
Fregeix els pebrots, un cop tous agrega les cebes i els talls de pollastre.
Cuina a foc molt alt, redueix la calor i barreja bé amb cúrcuma, el curri, el oelek sambal i la salsa de soja.
Afegeix el brou i bull a foc lent per uns segons fins que el pollastre sigui cuit, però les verdures encara estiguin al dente.
Afegeix els fideus i fregeix breument.
Assaona amb oelek sambal.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se