Fideus fregits amb pollastre

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 300 grams de fideus de blat, (fideus asiàtics)
  • Sal
  • 2 cebes
  • 4 pebrots vermells i verds
  • 4 cullerades d'oli de cacauet
  • 300 grams de pollastre a rodanxes
  • 1 cullerada de cúrcuma
  • 1 cullerada de curri suau
  • 1 culleradeta de oelek sambal
  • 1 cullerada de salsa de soja dolça
  • 2 dl de brou de pollastre

4 racions

Elaboració

Cou la pasta durant uns 5 minuts fins que estigui al dente en aigua amb sal.
Refreda amb aigua freda, escórrer i esbandeix.
Pica les cebes fines.
Talla els pebrots en meitats, treu les llavors i talla en trossos de mida de mos.
Escalfa l'oli en una paella gran o en un wok.
Fregeix els pebrots, un cop tous agrega les cebes i els talls de pollastre.
Cuina a foc molt alt, redueix la calor i barreja bé amb cúrcuma, el curri, el oelek sambal i la salsa de soja.
Afegeix el brou i bull a foc lent per uns segons fins que el pollastre sigui cuit, però les verdures encara estiguin al dente.
Afegeix els fideus i fregeix breument.
Assaona amb oelek sambal.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2308 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: