Fals pastel de llebre amb ous durs

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cuina 3 ous durant 10 minuts.
Mentrestant pica finament 50 grams d'escalunyes i fregeix a foc mitjà en 1 cullerada de mantega.
Refreda els ous i elimina la closca.
Barreja en un recipient el sofregit d'escalunyes amb la carn picada, 40 grams de pa ratllat, 3 cullerades de mostassa i 2 ous, assaona amb sal i pebre i pasta a fons amb el ganxo de la batedora de mà.
Col·loca amb les mans mullades, sobre pel·lícula transparent
la barreja preparada, posa en el centre els 3 ous durs i cobreix amb més barreja, donant una forma de pa.
Col·loca el pastís de carn en una safata de forn greixada i cuina en el centre del forn preescalfat a 200 graus durant 45 minuts.
Una vegada estigui el pastís cuit, deixa descansar en el forn apagat durant uns 10 minuts, després talla a rodanxes.
Serveix amb patates, pèsols i pastanagues cuites.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se