Braç de patata

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

8 racions

Elaboració

Es posant les patates a bullir amb pell i una mica de sal,i quan estan cuites es pelen i es trituren pel passapuré.
Es bullen els ous i es pelen.
S'agafa un drap de cuina i es mulla, s'estén damunt del mabre i s'escampa la patata al damunt que sigui doble d'un dit. Mentre es tallen a trossets els ous i se li barreja la tonyina i quatre files d'anxoves i les olives també talladetes i s'escampa pel damunt de la patata i quan està be escampat tot s'enrotlla com si fos un canaló.
El posem amb una bandeja i li posem la maionesa pel damunt i amb les tires de pebrot vermell i les anxoves i l'olives negres i verdes per que estigui ven maco.
Quan es talla el braç de patata es veu tot el que te dintre.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se