Braç de patata

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Ingredients
  • 1 kg de patates
  • Mayonesa 250 grm
  • Anxoves una llaune
  • Tonyina 250 grm
  • Pebrot vermell escalivat
  • Olives verdes sense pinyol 200 grm
  • Olives negres sense pinyol 50 grm
  • Sal

8 racions

Elaboració

Es posant les patates a bullir amb pell i una mica de sal,i quan estan cuites es pelen i es trituren pel passapuré.
Es bullen els ous i es pelen.
S'agafa un drap de cuina i es mulla, s'estén damunt del mabre i s'escampa la patata al damunt que sigui doble d'un dit. Mentre es tallen a trossets els ous i se li barreja la tonyina i quatre files d'anxoves i les olives també talladetes i s'escampa pel damunt de la patata i quan està be escampat tot s'enrotlla com si fos un canaló.
El posem amb una bandeja i li posem la maionesa pel damunt i amb les tires de pebrot vermell i les anxoves i l'olives negres i verdes per que estigui ven maco.
Quan es talla el braç de patata es veu tot el que te dintre.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1354 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: