Pasta amb verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cuina la pasta en aigua amb sal fins que estiguin al dente.
Reserva 1 dl i mixt d'aigua de la cocció.
Talla els tirabecs al llarg en tires fines.
Escalfa oli en una paella, afegeix els tirabecs i els tomàquets, i sofregeix el conjunt, durant uns 3 minuts
Pica a trossos grossos, el julivert.
Afegeix l'aigua de cocció reservada, la pasta i el julivert, i assaona al gust.
Fes encenalls de formatge, amb un pela patates, i reparteix pel damunt de la barreja de pasta.
Serveix immediatament.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se