Pasta amb verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 350 g de pasta (la que més t'agradi)
  • Aigua amb sal, bullent
  • 250 grams de tirabecs
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • 300 grams de tomàquets de raïm
  • 1 manat de julivert
  • ½ culleradeta de sal
  • Una mica de pebre
  • 50 grams de formatge Sbrinz ratllat

4 racions

Elaboració

Cuina la pasta en aigua amb sal fins que estiguin al dente.
Reserva 1 dl i mixt d'aigua de la cocció.
Talla els tirabecs al llarg en tires fines.
Escalfa oli en una paella, afegeix els tirabecs i els tomàquets, i sofregeix el conjunt, durant uns 3 minuts
Pica a trossos grossos, el julivert.
Afegeix l'aigua de cocció reservada, la pasta i el julivert, i assaona al gust.
Fes encenalls de formatge, amb un pela patates, i reparteix pel damunt de la barreja de pasta.
Serveix immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2182 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: