Tiramisú

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

17 racions

Elaboració

-Muntar les clares al punt de neu.
-Batre els rovells amb el sucre fins obtenir una massa espessa i blanquinosa.
-Afegir el formatge Mascarpone a la barreja de rovells i mesclar fins a homogeneïtzació.
-Afegir poc a poc i amb moviments envolvents les clares muntades a la barreja de rovell i mascarpone fins homogeneïtzació.
-Preparar el cafè afegint 2 cullerades de cacau en pols.
-Fer una massa espessa amb els melindros i el cafè.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Posar una mica de la massa de melindros i cafè a la base de la tassa.
-Afegir una cullerada de la massa amb mascarpone.
-Posar una mica de la massa de melindros i cafè.
-Acabar de omplir amb la massa amb mascarpone.
-Empolvorar cacau per sobre.
-Mantenir a la nevera mínim un parell d'hores

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se