Tiramisú

Ingredients

  • 6 ous XL.
  • 8 cullerades de sucre.
  • 500g formatge mascarpone.
  • 350g melindro.
  • Aprox.750ml café.
  • 2-3 cullerades cacau en pols.
  • 20 Tasses 130 cc

17 racions

Elaboració

-Muntar les clares al punt de neu.
-Batre els rovells amb el sucre fins obtenir una massa espessa i blanquinosa.
-Afegir el formatge Mascarpone a la barreja de rovells i mesclar fins a homogeneïtzació.
-Afegir poc a poc i amb moviments envolvents les clares muntades a la barreja de rovell i mascarpone fins homogeneïtzació.
-Preparar el cafè afegint 2 cullerades de cacau en pols.
-Fer una massa espessa amb els melindros i el cafè.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Posar una mica de la massa de melindros i cafè a la base de la tassa.
-Afegir una cullerada de la massa amb mascarpone.
-Posar una mica de la massa de melindros i cafè.
-Acabar de omplir amb la massa amb mascarpone.
-Empolvorar cacau per sobre.
-Mantenir a la nevera mínim un parell d'hores

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3140 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: