Pasta amb ruca i pernil Serrano

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Salsa:

Pasta:

4 racions

Elaboració

Per a la salsa:

Salteja el pernil en mantega i reserva.
Sofregeix la ceba amb la resta de mantega.
Desglaça amb la crema, afegeix el brou, i cou a foc lent durant uns 5 minuts sense cobrir.
Agrega el formatge i la ruca, i tasta si està al teu gust.

Per a la pasta:

Cuina la pasta en aigua bullent amb sal, fins que estigui al dente, escorre bé, i barreja amb la salsa.
Serveix en plats fondos preescalfats i escampa per sobre el pernil i unes fulles de ruca.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se