Pasta amb ruca i pernil Serrano

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Salsa:

  • 100 grams de pernil Serrano, tallat en trossos
  • Mantega per fregir
  • 2 cebes tendres, tallades en cèrcols prims
  • 2,5 dl de crema
  • 1 culleradeta de pasta o un glaçó de brou de verdures
  • 50 grams de formatge ratllat
  • 2 cullerades de ruca, picada
  • Sal, pebre,
  • Suc de llimona.

Pasta:

  • 400 grams de la pasta
  • Ruca per decorar

4 racions

Elaboració

Per a la salsa:

Salteja el pernil en mantega i reserva.
Sofregeix la ceba amb la resta de mantega.
Desglaça amb la crema, afegeix el brou, i cou a foc lent durant uns 5 minuts sense cobrir.
Agrega el formatge i la ruca, i tasta si està al teu gust.

Per a la pasta:

Cuina la pasta en aigua bullent amb sal, fins que estigui al dente, escorre bé, i barreja amb la salsa.
Serveix en plats fondos preescalfats i escampa per sobre el pernil i unes fulles de ruca.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1500 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: