Carabassa al forn sobre fideus amb oli de xili

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Oli de xili:

Carabassa:

Tallarines:

4 racions

Elaboració

Oli de Xili:

Posa els xilis a masera en l'oli, tapa l'ampolla amb foli d'alumini i deixa en un lloc fresc i fosc de 3 a 5 dies.
Filtra l'oli.
Barreja 4 cullerades d'oli de xili amb el suc de llimona, el julivert i els xilis tallats en tires, molt fines.

Carabassa al forn:

Talla la carabassa a rodanxes gruixudes d'aproximadament 1,5 cm.
Barreja la mantega amb la carabassa, i estén sobre la safata de forn, coberta amb paper d'enfornar.
Col·loca la safata al mig del forn preescalfat a 200 graus i cuina de 25 a 30 minuts, assaona amb sal.

Tallarines:

Cuina la pasta en aigua bullent amb sal, fins que estigui al dente, escorre, i barreja amb el formatge i la barreja d'oli de xili, suc de llimona i julivert.
Serveix la pasta en plats fondos preescalfats, escampa-hi els flocs de formatge pel damunt i decora amb la carabassa el julivert i unes gotes d'oli de xili.
Omple la resta d'oli en una botella i refrigerat a la nevera es conserva de 2 a 3 mesos


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se