Pits de pollastre al pebre vermell

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bull aigua amb sal l'api, la pastanaga, la ceba i el vinagre. Agrega els pits de pollastre i treu del brou quan estan tendres. Cola el líquid de cocció i reserva uns 750 ml.
En una cassola sofregeix la farina en la mantega fins que comenci a rossejar.
Afegeix a poc a poc el brou, sempre batent amb un batedor de mà, i cuina a foc lent durant aproximadament mitja hora, remena sovint.
En un bol bat els rovells d'ou amb la nata i afegeix, la salsa de brou preparada, barreja al final el pebre vermell.
Controla el punt de sal i rectifica si és necessari.
Disposa els pits de pollastre en una font de servir i escampa salsa de pebre vermell pel damunt.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se