Pits de pollastre al pebre vermell

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 800 grams de pits de pollastre
  • 60 grams de farina
  • 60 grams de mantega
  • Brou de pollastre
  • 1 dl de crema
  • 2 rovells d'ou
  • Api
  • Pastanaga
  • Ceba
  • 3 cullerades de vinagre de vi blanc -
  • 1 culleradeta de pebre vermell picant
  • Sal

4 racions

Elaboració

Bull aigua amb sal l'api, la pastanaga, la ceba i el vinagre. Agrega els pits de pollastre i treu del brou quan estan tendres. Cola el líquid de cocció i reserva uns 750 ml.
En una cassola sofregeix la farina en la mantega fins que comenci a rossejar.
Afegeix a poc a poc el brou, sempre batent amb un batedor de mà, i cuina a foc lent durant aproximadament mitja hora, remena sovint.
En un bol bat els rovells d'ou amb la nata i afegeix, la salsa de brou preparada, barreja al final el pebre vermell.
Controla el punt de sal i rectifica si és necessari.
Disposa els pits de pollastre en una font de servir i escampa salsa de pebre vermell pel damunt.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1476 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: