Pits de pollastre al pebre vermell
Ingredients
- 800 grams de pits de pollastre
- 60 grams de farina
- 60 grams de mantega
- Brou de pollastre
- 1 dl de crema
- 2 rovells d'ou
- Api
- Pastanaga
- Ceba
- 3 cullerades de vinagre de vi blanc -
- 1 culleradeta de pebre vermell picant
- Sal
4 racions
Elaboració
Bull aigua amb sal l'api, la pastanaga, la ceba i el vinagre. Agrega els pits de pollastre i treu del brou quan estan tendres. Cola el líquid de cocció i reserva uns 750 ml.
En una cassola sofregeix la farina en la mantega fins que comenci a rossejar.
Afegeix a poc a poc el brou, sempre batent amb un batedor de mà, i cuina a foc lent durant aproximadament mitja hora, remena sovint.
En un bol bat els rovells d'ou amb la nata i afegeix, la salsa de brou preparada, barreja al final el pebre vermell.
Controla el punt de sal i rectifica si és necessari.
Disposa els pits de pollastre en una font de servir i escampa salsa de pebre vermell pel damunt.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1476 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.