Pits de pollastre al pebre vermell

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 800 grams de pits de pollastre
  • 60 grams de farina
  • 60 grams de mantega
  • Brou de pollastre
  • 1 dl de crema
  • 2 rovells d'ou
  • Api
  • Pastanaga
  • Ceba
  • 3 cullerades de vinagre de vi blanc -
  • 1 culleradeta de pebre vermell picant
  • Sal

4 racions

Elaboració

Bull aigua amb sal l'api, la pastanaga, la ceba i el vinagre. Agrega els pits de pollastre i treu del brou quan estan tendres. Cola el líquid de cocció i reserva uns 750 ml.
En una cassola sofregeix la farina en la mantega fins que comenci a rossejar.
Afegeix a poc a poc el brou, sempre batent amb un batedor de mà, i cuina a foc lent durant aproximadament mitja hora, remena sovint.
En un bol bat els rovells d'ou amb la nata i afegeix, la salsa de brou preparada, barreja al final el pebre vermell.
Controla el punt de sal i rectifica si és necessari.
Disposa els pits de pollastre en una font de servir i escampa salsa de pebre vermell pel damunt.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1539 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: