Pits de pollastre a la mostassa

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Aplana bé les escalopes de pollastre, assaona amb sal i pebre i passa per la farina.
Escalfa la mantega en una paella i daura les escalopes a foc alt, cuina uns 5 minuts per cada costat.
Quan estiguin daurades mantén a un costat calent.
Mentrestant, en una tassa dissol la mostassa amb el iogurt, afegeix els rovells d'ou i barrejar bé.
A la paella on heu fregit les escalopes aboca la barreja preparada i cuina a la calor mínima, remenant constantment, fins que espesseixi lleugerament.
Aboca sobre la carn, escampa-hi les herbes picades i serveix calent o tèbia.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se