Pits de pollastre a la mostassa

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 750 grams de pits de pollastre tallats en escalopes
  • 2 cullerades de farina
  • 30 grams de mantega
  • 1 cullerada i 1/2 de mostassa
  • 4 cullerades de iogurt
  • 2 rovells d'ou
  • Cibulet o julivert
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Aplana bé les escalopes de pollastre, assaona amb sal i pebre i passa per la farina.
Escalfa la mantega en una paella i daura les escalopes a foc alt, cuina uns 5 minuts per cada costat.
Quan estiguin daurades mantén a un costat calent.
Mentrestant, en una tassa dissol la mostassa amb el iogurt, afegeix els rovells d'ou i barrejar bé.
A la paella on heu fregit les escalopes aboca la barreja preparada i cuina a la calor mínima, remenant constantment, fins que espesseixi lleugerament.
Aboca sobre la carn, escampa-hi les herbes picades i serveix calent o tèbia.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1408 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: