Pits de pollastre amb salsa d'ametlles

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una paella, fon la meitat de la mantega i fregeix a foc lent els pits de pollastre.
Afegeix el suc de llimona, la sal i el pebre, tapa i cou durant 20 minuts.
Retira la carn i posa a la paella la meitat de la resta de la mantega, les ametlles mòltes, l'all picat i la ceba tallada a rodanxes fines.
Quan l'ametlla estigui daurada, afegeix la resta de la mantega, aboca el vi i deixar reduir.
Agrega els pits de pollastre a la paella, quan estan ben calents col·loca en plats calents, cobreix amb la salsa, i escampa-hi julivert fresc picat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se