Granissat de síndria amb tequila

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Prem la llima.
Tritura el suc de la llima amb la síndria, el xarop d'atzavara, la sal i 0,4 dl Tequila.
Aboca en un recipient poc profund i congela almenys 4 hores.
Regira la massa, aproximadament cada 30 minuts, amb una forquilla.
Abans de servir el granissat rasca amb una forquilla.
Barreja bé i distribueix immediatament en gots, escampa la, tequila restant i serveix immediatament.
Mulla les vores dels gots en poc suc de llima i seguidament en sucre.
Serveix el granissat amb rodanxes de llima.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se