Granissat de síndria amb tequila

Ingredients

  • 1 llima
  • 700 grams de síndria neta i pesada
  • 2 cullerades de xarop d'atzavara
  • 1 mica de sal
  • 0,5 dl de Tequila

4 racions

Elaboració

Prem la llima.
Tritura el suc de la llima amb la síndria, el xarop d'atzavara, la sal i 0,4 dl Tequila.
Aboca en un recipient poc profund i congela almenys 4 hores.
Regira la massa, aproximadament cada 30 minuts, amb una forquilla.
Abans de servir el granissat rasca amb una forquilla.
Barreja bé i distribueix immediatament en gots, escampa la, tequila restant i serveix immediatament.
Mulla les vores dels gots en poc suc de llima i seguidament en sucre.
Serveix el granissat amb rodanxes de llima.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1405 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: